Badminton

Badminton
ořechový korpus
světlý krém šlehaný nad párou
marmeláda
čokoládová poleva: čokoláda na vaření a máslo (rozpustit nad párou)
modelovací hmota: Smartflex Velvet
na obsypání: mleté ořechy

Ve formě čtverec upečeme ořechový korpus. Překrojíme 2x, každou vrstvu potřeme marmeládou, krémem a dáme ztuhnout. Seřízneme boky, z odřezků vytvoříme punčovinu. Srovnáme povrch a obsypeme mletými ořechy. Povrch potřeme marmeládou, kolem nastříkáme zdobicím sáčkem krém a polijeme polevou.

Z modelovací hmoty vytvoříme badmintonové rakety, rukojeť vyztužíme špejlí. Extrudérem vytlačíme výplet a přilepíme alkoholem.

Jednotlivá pírka míčku vyztužíme aranžovacím drátem a zapíchneme do vršku (polokoule). Necháme vytvrdnout.

Badminton Badminton