korpus korpus světlý a kakaový
krém pudinkový s čokoládou světlý a kakaový punčovina (odřezky, krém, marmeláda)
marmeláda višňová, meruňková
kompot vypeckované višně, broskve
potahová hmota marcipán
gelové barvy: pink, purple
Korpusy upečeme na obdélníkovém plechu. Po vychladnutí vykrojíme na sukni jednotlivá kola od největšího po nejmenší. Kakaový korpus potřeme višňovou marmeládou, potřeme kakaovým pudinkovým krémem, proložíme višněmi a necháme ztuhnout. Světlý korpus potřeme meruňkovou marmeládou, potřeme světlým pudinkovým krémem, proložíme broskvemi a necháme ztuhnout. Povrchy obou dortů (sukně) seřízneme, z odřezků, krému a marmelády zpracujeme punčovinu a srovnáme povrch. Potřeme tenkou vrstvou krému a necháme znovu ztuhnout. Doprostřed umístíme panenku. Na šaty obarvíme marcipán různými odstíny, doděláme jí šaty a ozdobíme stříbrnou barvou.
|
|||