S pejskama a boudou

Dort s pejskama a boudou
světlý korpus
světlý krém šlehaný nad párou
punčovina (odřezky, krém, marmeláda)
marmeláda
potahová hmota Smartflex Velvet s jahodovou a citronovou příchutí
gelové barvy: red, yellow, brown, black, extra foliage green

Upečený korpus 2x rozkrojíme, promažeme marmeládou a krémem a dáme ztuhnout. Povrch dotvarujeme punčovinou, potřeme tenkou vrstvou krému a znovu dáme zchladit. Potahovou hmotu obarvíme, vyválíme a potáhneme korpus. Kolem spodního okraje vykrojíme pásek ozdobnou lištou.

Z kousku hmoty vytvarujeme tělo pejska, povrch narýhujeme kosticí jako srst. Z kuličky vytvarujeme hlavu a také narýhujeme srst. Necháme zaschnout. Pak připevníme hlavu k tělu špejlí, přilepíme nohy, uši, čumák, ocásek, černé tečky a naznačíme drápky. Všechno čtyřikrát.

Boudu necháme zatvrdnout, zpevníme ji špejlemi.

Dort s pejskama a boudou Dort s pejskama a boudou