korpus světlý
korpus kakaový
světlý a kakaový krém šlehaný nad párou
punčovina (odřezky, krém, marmeláda)
marmeláda
rum
potahová hmota marcipán
kytičky: modelovací hmota Smartflex Flower
gelové barvy: green, orange
Upečené vychladlé korpusy překrojíme, jednotlivá patra postříkáme rumem. Světlý korpus promažeme ostružinovou marmeládou a světlým krémem, kakaový korpus rybízovou marmeládou a kakaovým krémem. Boky obou dortů seřízneme, z odřezků zpracujeme punčovinu, kterou povrch srovnáme, potřeme tenkou vrstvou krému a dáme ztuhnout. Obě patra dortu potáhneme marcipánem. Spodní patro vyztužíme špejlemi. Kolem spodního okraje obou pater umístíme rovný pásek ze světle oranžové barvy a korálky vytlačené ze silikonové formy. Kytičky vykrojíme z několika odstínů oranžové barvy, listy ze zelené, vzorek vytlačíme silikonovou formou.
|
|||