Bagr

Bagr
ořechový korpus
světlý krém šlehaný nad párou
punčovina (odřezky, krém, marmeláda)
marmeláda
gelové barvy: white, lemon yellow, green, brown, black
oplatky
nutella

Upečený korpus promažeme marmeládou a krémem, vyřežeme cestu, povrch dotvarujeme punčovinou, potřeme tenkou vrstvou krému a dáme zchladit. Připravíme si salkovou hmotu a potáhneme korpus.

Oplatky promažeme nutelou a nachystáme si kostru bagru. Potáhneme žlutou hmotou, na okna obarvíme hmotu gelovkou delphinum blue. Přilepíme vodou světla a mřížku motoru. Radlici složíme, kola obtáhneme černou hmotou, do které kosticí vytlačíme vzorek, nachystáme si držák radlice a zadní rameno a vše necháme řádně vytvrdnout 2 dny.

Složíme k sobě, přilepíme řídkou hmotou stejné barvy a spoje vyhladíme.

Promazaný korpus dotvarujeme punčovinou a potřeme krémem Díly k vytvrdnutí Díly k vytvrdnutí Bagr zleva Bagr zprava Bagr zezadu Bagr zepředu