světlý korpus
ořechový korpus
světlý a kakaový krém
potahová hmota marcipán 1:3
klávesy, mikrofon, noty: potahová hmota Smartflex Velvet
ostružinová marmeláda
gelové barvy: extra black
stříbrná barva ve spreji
špejle
Tři vrstvy korpusu upečeme na obdélníkovém plechu. Po vychladnutí potřeme marmeládou a krémem. Okraje dortu zarovnáme a vytvarujeme, povrch srovnáme punčovinou, potřeme tenkou vrstvou krému a dáme ztuhnout. Dort potáhneme šedým marcipánem, přestříkneme stříbrnou barvou. Klávesy vytvoříme z bílé a černé hmoty Smartflex Velvet. Noty napíšeme černou fixou s jedlou barvou do notových linek a necháme zaschnout. Na kostru mikrofonu použijeme burizovou hmotu, kterou vyztužíme špejlí. Potáhneme nejprve nebarvenou hmotou Smartflex Velvet, vyhladíme nerovnosti a znovu potáhneme šedou a černou hmotou.Šedou část přestříkneme stříbrnou barvou.
|
|||