mramorový korpus
kakaový krém šlehaný nad párou
mléčná hmota ze sušeného mléka
marmeláda
punčovina (odřezky, krém, marmeláda)
gelové barvy
sníh z 1 bílku
Soudek: Kulaté korpusy promažeme marmeládou a krémem do výšky soudku, nahoře a dole sešikmíme boky, dotvarujeme punčovinou a potřeme krémem. Potáhneme mléčnou hmotou obarvenou hnědou barvou se vzorem dřeva. Kosticí vytlačíme pruhy (pásy) soudku. Povrch dobarvíme štětcem hnědou gelovou barvou rozmíchanou s kakaem ve vodce. Kolem uděláme z černé hmoty dvě obruče. Logo: Písmenka vyřízneme podle papírové šablony ze zelené hmoty, přilepíme vodou na nebarvený podklad a nalepíme na spodní část soudku. Znak Radegastu uděláme podle etikety na pivě (příště bude lepší najít obrázek sochy boha a modelovat podle něj). Z červené hmoty vyřízneme půloblouk, kolem uděláme z hnědé hmoty hvězdici a boha. Pípa: vytvořená z hnědého a černého marcipánu, vyztužená špejlí. Krígl: promazaný korpus, potažený marcipánem obarveným gelovkou ivory. Pěna: sníh z bílku šlehaného nad párou. Dozdobeno chmelem vytlačeným silikonovou formičkou "šiška". Postup při výrobě soudku jako u piva Platan.
|
|||