S beruškami 2

Dort s beruškami a čokoládovou polevou
2 pláty světlého korpusu
1 plát ořechového korpusu
světlý krém šlehaný nad párou
marmeláda
poleva: čokoláda na vaření, máslo - rozpustíme nad párou
berušky: marcipán
gelové barvy: red-red, extra black, extra foliage green
jemně mleté ořechy na obsypání
lentilky

Korpusy upečeme v kulaté formě. Po vychladnutí jednotlivé vrstvy (světlý, ořechový, světlý korpus) potřeme marmeládou a krémem. Boky dortu potřeme krémem a punčovinou a obsypeme mletými ořechy. Nahoru nastříkáme zdobicím sáčkem krémový okraj. Polijeme čokoládovou polevou, rozpuštěnou čokoládou povrch postříkáme a&nbsdozdobíme lentilkami.

Z červeného marcipánu si připravíme berušky, ze zeleného lístky a dozdobíme.

Dort s beruškami a čokoládovou polevou Dort s beruškami a čokoládovou polevou